Advertisement

Petr Kolář - Ještě Že Tě Lásko Mám - V žáru noci do tvý kůže píšu jméno svý, každej chlap mi tiše závidí.

Petr Kolář - Ještě Že Tě Lásko Mám - V žáru noci do tvý kůže píšu jméno svý, každej chlap mi tiše závidí.. Videoklip a text piesne ještě že tě lásko mám od petr kolář. Ty si pro mě poušť i déšť. F ještě že tě lásko c mám. Videa přidali hanbor, jt211714, flover0123. S tebou mířím k výšinám.

S tebou mířím k výši g nám. V žáru noci do tvý kůže píšu jméno svý každej chlap mi tiše závidí ještěž. Dm každej chlap mi tiše závi f dí. S tebou mířím k výšinám. Videa přidali hanbor, jt211714, flover0123.

Petr Kolar Zpevak Hudba Best Of Profesni Magazin
Petr Kolar Zpevak Hudba Best Of Profesni Magazin from www.ibestof.cz
Na mou duši přísa g hám. Lyrics to ještě že tě lásko mám by kolář petr. S tebou mířím k výši g nám. Videoklip a text piesne ještě že tě lásko mám od petr kolář. C v žáru noci do tvý kůže g píšu méno svý. Ty si pro mě poušť i déšť. Máš chuť stejnou zůstaň se mnou. Ještě, že tě lásko mám, na mou duši přísahám.

F ještě že tě lásko c mám.

C v žáru noci do tvý kůže g píšu méno svý. V žáru noci do tvý kůže píšu jméno svý každej chlap mi tiše závidí ještěž. S tebou mířím k výši g nám. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Na mou duši přísa g hám. Ještě, že tě lásko mám akordy a text písně od interpreta petr kolář. Akordy a texty petr kolář ještě že tě lásko mám. Zahrejte si píseň ještě, že tě lásko mám s akordy od interpreta petr kolář na kytaru! Že a spát už nikdy nechci e sám. Song lyrics, songtexte, videoklip a text písně, texty piesní, paroles de chanson, testo della canz V žáru noci do tvý kůže píšu jméno svý, každej chlap mi tiše závidí. S tebou mířím k výšinám. Ještě, že tě lásko mám, s tebou mířím k výšinám.

Máš chuť stejnou zůstaň se mnou. Ještě, že tě lásko mám, s tebou mířím k výšinám. Videa přidali hanbor, jt211714, flover0123. Zahrejte si píseň ještě, že tě lásko mám s akordy od interpreta petr kolář na kytaru! Že a spát už nikdy nechci e sám.

Petr Kolar Jeste Ze Te Lasko Mam Music Concert Entertainment Music Good Music
Petr Kolar Jeste Ze Te Lasko Mam Music Concert Entertainment Music Good Music from i.pinimg.com
S tebou mířím k výši g nám. Máš chuť stejnou, zůstaň se mnou. F ještě že tě lásko c mám. Lyrics to ještě že tě lásko mám by kolář petr. Na mou duši přísa g hám. C c# d eb e f f# g ab a b h. Videoklip a text piesne ještě že tě lásko mám od petr kolář. Ty si pro mě poušť i déšť.

Dm každej chlap mi tiše závi f dí.

Dm každej chlap mi tiše závi f dí. F ještě že tě lásko c mám. Že a spát už nikdy nechci e sám. C v žáru noci do tvý kůže g píšu méno svý. Máš chuť stejnou, zůstaň se mnou. Videa přidali hanbor, jt211714, flover0123. Lyrics to ještě že tě lásko mám by kolář petr. Záznam z akce silvestr 2004. V žáru noci do tvý kůže píšu jméno svý každej chlap mi tiše závidí ještěž. F ještě že tě lásko c mám. Na mou duši přísa g hám. S tebou mířím k výšinám. Ještě, že tě lásko mám akordy a text písně od interpreta petr kolář.

F ještě že tě lásko c mám. V žáru noci do tvý kůže píšu jméno svý, každej chlap mi tiše závidí. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Videoklip a text piesne ještě že tě lásko mám od petr kolář. F ještě že tě lásko c mám.

Petr Kolar Lide Jsou Na Sebe Zbytecne Hnusni Idnes Cz
Petr Kolar Lide Jsou Na Sebe Zbytecne Hnusni Idnes Cz from 1gr.cz
Máš chuť stejnou, zůstaň se mnou. Ty si pro mě poušť i déšť. Ještě, že tě lásko mám akordy a text písně od interpreta petr kolář. Že a spát už nikdy nechci e sám. V žáru noci do tvý kůže píšu jméno svý každej chlap mi tiše závidí ještěž. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Ještě, že tě lásko mám, s tebou mířím k výšinám. S tebou mířím k výši g nám.

Asi bych ti říci měl jak rád se úst tvých dotýkám, taky bych ti slíbit chtěl že spát už nikdy nechci sám v žáru…

S tebou mířím k výšinám. V žáru noci do tvý kůže píšu jméno svý, každej chlap mi tiše závidí. F ještě že tě lásko c mám. C v žáru noci do tvý kůže g píšu méno svý. Asi bych ti říci měl jak rád se úst tvých dotýkám, taky bych ti slíbit chtěl že spát už nikdy nechci sám v žáru… Videa přidali hanbor, jt211714, flover0123. Song lyrics, songtexte, videoklip a text písně, texty piesní, paroles de chanson, testo della canz Máš chuť stejnou, zůstaň se mnou. Záznam z akce silvestr 2004. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. C c# d eb e f f# g ab a b h. Máš chuť stejnou zůstaň se mnou. Že a spát už nikdy nechci e sám.

Asi bych ti říci měl jak rád se úst tvých dotýkám, taky bych ti slíbit chtěl že spát už nikdy nechci sám v žáru… petr kolář. Song lyrics, songtexte, videoklip a text písně, texty piesní, paroles de chanson, testo della canz

Posting Komentar

0 Komentar